International

International – Kvalitetsprodukter til vedligeholdelse af din båd.

Opretholdelsen af din båds udseende og tilstand kræver pålidelige og effektive plejeprodukter. International tilbyder et omfattende udvalg af bådplejeprodukter af høj kvalitet, designet til at beskytte og forbedre din båds ydre og indre.

Uanset om du har brug for rengøringsmidler til at fjerne snavs og saltaflejringer, poleringsmidler til at genskabe glansen på gelcoat eller voks og forseglinger til at beskytte mod UV-stråler og miljøpåvirkninger, har International de rette produkter til opgaven.

International's produkter er udviklet med avancerede formuleringer, der sikrer en effektiv og skånsom rengøring samt langvarig beskyttelse mod elementerne. Fra bundmaling til skrogrensning og vedligeholdelse af teakdæk til polering af rustfrit stål, kan du regne med International til at levere pålidelige resultater hver gang.

Investér i International bådplejeprodukter og bevar din båds skønhed og værdi i mange år fremover. Udforsk vores sortiment af International-produkter i dag og oplev forskellen med professionel bådpleje.